Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az eMAG-nál bármikor több százezer Szuper Ár-címkével ellátott termék található, több mint négy 10.000 négyzetméter területű hipermarketben (X)

Az eMAG-nál bármikor több százezer Szuper Ár-címkével ellátott termék található, több mint négy 10.000 négyzetméter területű hipermarketben (X) Kovászna megye
 • Az eMAG és a Marketplace eladóinak ajánlatai között több mint 300.000 termék található Szuper Ár címkével ellátva – ami megfelel négy 10.000 négyzetméteres hipermarket kínálatának;

 • Lakberendezési és kerti bútoroktól kezdve a személyes tisztálkodási cikkek vagy játékokig, a Szuper Ár címke lefedi az összes termékkategóriát, amire a románoknak szükségük van minden héten;

 • A Szuper Ár címkével ellátott ajánlatok több mint 90%-a a Marketplace eladóitól származik, akik ezáltal ajánlataikat könnyen népszerűsíthető eladási eszközhöz tudnak hozzáférni és a a vásárlóik igényeit maximálisan ki tudják elégíteni.

 

Bukarest, 2023. március 16. Az inflációban a vásárlók fokozottabban figyelnek a költekezésekre és a magas számlák következtében figyelmesebben hasonlítják össze a különböző kereskedelmi egységek árait, és ezek alapján választják ki a legjobb árú terméket. Az eMAG-nál a versenyképes árak Szuper Ár címkével vannak ellátva. Ez a címke megtalálható több mint 300.000 terméken, úgy az eMAG ajánlatai között, mint a Marketplace eladóinak ajánlatai között.

 

A Szuper Ár címkét egy automatizált ár-összehasonlító algoritmus állapítja meg, amely 15 percenként vizsgálja meg több releváns kiskereskedő online ajánlatát minden termékkategóriában. Az eMAG platform ajánlatai, amelyek versenyképesek az algoritmus által beszkennelt ajánlatokhoz képest, Szuper Ár címkét kapnak. Ahogy az algoritmus egyre jobban tanul, a beszkennelt termékek száma és a Szuper Ár címkék frissítési sebessége is növekszik.

 

„Az inflációs év és a magas számlák két fogyasztói szokást fejlesztettek ki: a vásárlók egyre inkább odafigyelnek az árakra és több kereskedelmi egység árajánlatait összehasonlítják, mielőtt eldöntik, hogy megvásárolnak valamit. Az eMAG-nál az általunk kifejlesztett technológiát működtetjük és leegyszerűsítjük a vásárlási élményt, hisz nem kell többé rohangálni a boltokban a legjobb árat keresve. Ez az algoritmus képes arra, hogy megkeresse bármely termék és bármely termékkategória esetében a legkisebb árat, akár száz üzletben is, és ezután gyorsan összehasonlítja és a Szuper Ár címkével jelzi az eredményt. Vásárlóinknak minden héten átlagosan négyszer több versenyképes ajánlat áll a rendelkezésükre, mint amennyit találnának egy 10.000 négyzetméteres hipermarketben.” – nyilatkozta Irina Pencea, az eMAG Chief Marketing Officer-je.

 

 

A Szuper Ár címke egy kézenfekvő eszköz a 36.000 eladó számára, akik az eMAG platformon értékesítik termékeiket és akiknek ezáltal hozzáférésük van releváns piaci információkhoz és népszerűsíteni tudják versenyképes ajánlataikat a vásárlók érdekében. Az eMAG-on létező Szuper Ár címkés ajánlat több mint 90%-a a Marketplace eladóitól származik.

 

Lakberendezési és kerti bútoroktól kezdve a személyes tisztálkodási cikkek vagy játékokig, a Szuper Ár címke lefedi az összes termékkategóriát, amire a románoknak szükségük van. Egy hónap leforgása alatt általában a Szuper Ár címke ajánlatai minden kategóriában több tízezer termékre szólnak az alábbiak szerint:

 

 • Bútorok – több mint 82.500 ajánlat
 • Háztartási cikkek – majdnem 70.000 ajánlat
 • Könyvek és média termékek – több mint 48.500 ajánlat
 • Kerti bútorok és medencék – több mint 38.500 ajánlat
 • Lakberendezési textíliák – több mint 21.300 ajánlat
 • Játékok – több mint 16.600 ajánlat
 • Egészségügyi termékek – több mint 14.800 ajánlat
 • Áolószerek és smink termékek – több mint 12.300 ajánlat
 • Gyerekholmik – több mint 8.600 ajánlat
 • Tisztálkodási termékek – több mint 8.000 ajánlat

 

 

Az eMAG-ról:

 

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro

(X)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások