Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az első üzleti szállodánk

Az első üzleti szállodánk Kovászna megye

Csütörtökön Kelemen Hunor RMDSZ elnök, kormányfő-helyettes, Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Ráduly István prefektus, Kozma Mónika, a Pro Economica Alapítvány ügyvezető igazgatója, üzletemberek, politikusok és közéleti személyiségek jelenlétében nyitották meg Sepsiszentgyörgyön Háromszék legújabb 4 csillagos és jelenleg egyetlen business vagyis üzleti szállodáját.

Hirdetés
Hirdetés

A Grigore Bălan tábornok út 21. szám alatt létrejött beruházás megálmodója és megvalósítója, Boér Lehel vállalkozó élete eddigi legnehezebb, ugyanakkor a legszebb időszakának záró pillanataként határozta meg az ünnepi eseményt. Szerinte ugyanis az üzleti világban a nehézség és a szépség együtt jár. A megnyitást örvendetes eseményként értékelő Kelemen Hunortól többek között megtudhattuk, hogy Székelyföld-szerte még nyolc, a sepsiszentgyörgyihez hasonló szálloda épül a Pro Economica Alapítvány támogatásával. A magas rangú tisztségviselő megköszönte Boér Lehelnek, hogy merész elképzelései sikeres gyakorlatba ültetésével, megfontolt magatartásával és kitartásával a térségben másoknak is példát mutatott és mutat.

Antal Árpád András is elismerően szólt Boér Lehel eddigi üzleti teljesítményéről, aki az elmúlt 15 esztendőben bebizonyította, hogy „tisztességes és szorgalmas munkával” székelyföldi vállalkozást is lehet a multinacionális cégekkel szemben is versenyképessé fejleszteni. Kozma Mónika rámutatott, a most felavatásra kerülő szálloda egyik ékes bizonyítéka a magyar kormány által támogatott, 16 megyét felölelő erdélyi gazdaságfejlesztési program hatékonyságának.

Megtekintése során személyesen meggyőződhettünk, hogy a „prémium” vendéglővel, elegáns tárgyalóteremmel és különböző stílusokban, diszkrét eleganciával berendezett szobákkal rendelkező, 90 vendég fogadását lehetővé tevő vendéglátó-ipari létesítmény kielégíti a magas szintű és kifinomult igényeket is. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások