Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Autós üldözés Kovászna és Zágon között

Autós üldözés Kovászna és Zágon között Kovászna megye

Minősített lopásért és jogosítvány nélküli vezetésért nyomoznak egy zágoni fiatal ellen a kovásznai rendőrök. Az elkövetőt csak egy autós üldözés után tudták elfogni.

Hétfőn jelentette a rendőrségen egy kovásznai lakos, hogy szombatról vasárnapra, illetve vasárnapról hétfőre virradó éjjel ismeretlen tettesek elloptak az autójából egy CD lejátszót, három alufelnit és gumiabroncsot, egy csavarhúzókészletet és más tárgyakat. A jármű a Papolc és Kommandó közötti erdei úton állomásozott műszaki hiba miatt.

Következő éjjel a rendőrök a környéken járőrözve rajtakapták az elkövetőt, amint újabb tárgyakat próbált ellopni a járműből. A férfi nem engedelmeskedett a rendőri felszólításoknak és megpróbált egy másik autóval elmenekülni a helyszínről.

A rendőrök a menekülő férfi nyomába eredtek és hamarosan sikerült megállítaniuk. Az elkövetőt azonosították egy 22 éves, zágoni lakhelyű fiatal személyében. Járműve átvizsgálása közben, annak csomagtartójában több, a feljelentő autójából ellopott tárgyat találtak. Ugyanakkor kiderült, hogy az elkövető semmilyen jármű-kategóriára nem rendelkezik jogosítvánnyal.

Most, a férfi ellen minősített lopás és jogosítvány nélküli vezetés vádjával nyomoznak a kovásznai rendőrség munkatársai – áll a Kovászna megyei rendőrség közleményében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások