Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Autó elé ugrott

Autó elé ugrott Kovászna megye

Tegnap újra tragikus közúti baleset történt Szentkatolnán: a szemtanúk szerint a férfi, miután leszállt biciklijéről, a jármű elé vetette magát. Az elmúlt három napban ez immár a harmadik autószerencsétlenség a községben, kettő halálos áldozattal végződött. 

Szerdán reggel, fél nyolckor a Szentkatolna és Hatolyka közötti bekötőúton egy idős férfit gázolt halálra egy furgon. A 60 éves, hatolykai áldozat biciklivel tartott Szentkatolna felé. A baleset szemtanúi szerint, amikor a férfi meglátta a vele szembejövő, Gelencéről érkező furgont, megállt a biciklijével, majd amikor már egészen közel ért az autó hozzá, kerékpárját hátrahagyva, a jármű elé ugrott. A sofőr fékezett ugyan, de már nem volt ideje megállni. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Hirdetés
Hirdetés

„A helyszíni, elsődleges vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy az áldozat szándékosan vetett véget életének, szándékát követő tette okozta a halálos balesetet is” – részletezte érdeklődésünkre Tolvaj-Marin Nicoleta, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások