Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Aszfaltoztak Baróton

Aszfaltoztak Baróton Kovászna megye

Az elmúlt napokban ismét aszfaltöntő gépek jelentek meg Baróton, így még a rossz idő beállta előtt új aszfaltburkolatnak örvendhettek például a Stadion utca lakói, de utat modernizáltak a városközpontban és a Baróthoz tartozó Bodos faluban is.

Hirdetés
Hirdetés

A Stadion utcában öt, a városközpontban és Bodosban négy centiméter vastagságú lett az aszfalt – közölte Lázár-Kiss Barna polgármester a szeptember végén tartott tanácsülésen. Kitért arra, hogy meglátása szerint a székelyudvarhelyi Viaduct cég munkásai jó munkát végeztek, odafigyeltek arra, amit csináltak, ezért elégedett velük.

– Az őszi aszfaltozás nagyjából 600 ezer lejbe került. A pénz a megyei tanácstól érkezett, ők is kimondottan erre a célra kapták és továbbították nekünk – fogalmazott az elöljáró.

Hozzátette, maradtak el még munkálatok mind a Stadion utcában, melyet a terelőútig le szerettek volna aszfaltozni, mind Bodosban is, de a reményeik szerint jövőben folytatják a felújítást. Bodosban például legutóbb kilenc évvel ezelőtt aszfaltoztak, azóta gödrök jelentek meg az úton, ezért volt szükséges a felújítás – amit egyébként Gáspár Jenő falufelelős többször is szóvá tett a baróti tanácsban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük