Felhívás!

Aszfaltozás Kisbaconban

Aszfaltozás Kisbaconban Kovászna megye

Sok vesződés, utánajárás után révbe érni látszik Kisbaconban az aszfaltozási munkálat. Legutoljára április végén adtunk hírt Bacon község ezen beruházásáról.

A megyei útügy akkor még a sáncok betonozásával foglalkozott, és akkor azt mondták, körülbelül egy hónap alatt végeznek az aszfaltozással a településen belül – ezt eredetileg a vízvezetés miatt kellett későbbre időzíteni. Ha némi késéssel is, de mostanra már az új, 5 cm vastag aszfaltszőnyeg díszíti Kisbacont, melyre a hírek szerint rákerül még, négy centiméter vastag koptatóréteg is.

Simon András polgármester nyolcéves mandátumának vége fele járva, mondhatni, végre nyugodtan hátradőlhet, hiszen az általa adminisztrált falvak képe nagyot változott az elmúlt időszakban. Korábban lapunknak azt mondta, hogy ennek a 45-ös községi útnak a modernizálási terveit kétszer is újra kellett szerkeszteni, a szerződést az első kivitelezővel fel kellett bontaniuk, tehát volt bonyodalom bőven. De most hamarosan pontot tesznek minderre.

Újabban az elöljáró viszont azt tervezi, hogy településeinek minden utcáját aszfaltoztassa le, erre már készen van a dokumentáció, csak a megfelelő pályázatra várnak. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.