Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Állásokat hirdetnek a kórháznál

Közel száz állást hirdettek meg a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba. A jelentkezések fogadása és a versenyvizsgák áprilisban zajlanak, a hónap végére foglalhatják el az állásokat az új kollégák.

Hirdetés
Hirdetés

Számos területre keresnek szakembereket, főleg asszisztenseket és ápolókat, de szakvégzettség nélküli személyzetet, illetve a jogi osztályokra is alkalmaznak különböző munkatársakat. A meghirdetett mintegy száz állás közül 22 helyre keresnek általános és laborasszisztenst. A munkahelyek három évre szólnak, megfelelő végzettség szükséges a jelentkezéshez, de szóbeli, írásbeli és gyakorlati versenyvizsgát is tartanak, ahol el kell érni legalább a 7-es osztályzatot. A meghatározott időre szóló asszisztensi állások mellett még hirdetnek 21 állást szintén ebben a munkakörben, hasonló feltételekkel, meghatározatlan időre. Szintén több osztályra, főként a sürgősségre keresnek ápolókat, számukra is szerveznek írásbeli és gyakorlati vizsgát, ahol el kell érni a 7-es jegyet.

Jelentkezni lehet orvosírnoknak is, öt hely van a betegnyilvántartó részlegen és egy a radiológián. A jelentkezéshez érettségi szükséges, illetve adatbeviteli és feldolgozó kurzus elvégzése. Ezeken kívül meghirdettek két közgazdász állást, illetve négy referens állást is, feltételek a felsőfokú végzettség és régiség ezeken a területeken, de vizsga természetesen itt is lesz. Végül szükség van még beteghordókra, szakképzetlen munkásra és gépkocsivezetőre is.

A meghirdetett állásokra április 14-ig lehet jelentkezni, ezt követően lesznek a versenyvizsgák, a hónap végén pedig az eredményhirdetés. A Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház jelen pillanatban 787 alkalmazottat foglalkoztat, melyből 106 orvos, 329 egészségügyi asszisztens és 28 orvosi regisztrátor. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük