Hirdetés
Hirdetés

Alakul a skate-park

Alakul a skate-park Kovászna megye

Az enyhe novemberi időjárás kedvezett a kültéri építési munkálatoknak, így jól haladnak a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati sportcsarnok melletti modern skate-park munkálataival is – tudatta a közösségi oldalon Antal Árpád polgármester.

Hirdetés
Hirdetés

A gördeszkázók, rollerezők és trial-biciklisek számára egyaránt paradicsomnak ígérkezik a létesítmény, amelynek építését kétéves előkészítés után májusban kezdte el a város. Eddig befejezték a víz- és csatornahálózat kialakítását, most a „legösszetettebb feladat”, a betonelemek kiöntése következik. A skatepark Erdély-szinten egyedi és korszerű létesítmény lesz, hasonló parkot már régóta áhítanak az urbánus sportok kedvelői, akik – jobb híján – eddig a köztereken, járdákon gyakoroltak.

A skate-parkban kezdő, középhaladó és haladó pályák, pumptrack, valamint padok és pihenőhelyek is lesznek, a helyi tanács nemrég bólintott rá arra, hogy megnövelt költségvetéssel az eredetileg tervezetthez képest majdnem 2 ezer négyzetméterrel nagyobb területen nemzetközi versenyekre is alkalmassá tegyék. Az önkormányzat a 12 hónapos időtartamúra becsült kivitelezés előtt konzultált a város extrém sportolóival is. A befektetés összértéke 5,6 millió lej. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások