Felhívás!

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 17:00 Luis és a Zűrlények (ném., m. sz.), 17:00 Norm az északi 2. (animáció, r. sz.), 18:45 Lajkó – Cigány az űrben (magyar, r. f.), 18:45 A kém, aki dobott engem (amerikai, m. sz.), 20:30 Alfa (amerikai, r. f.), 21:00 A hűséges (belga-francia-holland, r. f.). Pénztárnyitvatartás és telefonos helyfoglalás 15 órától, tel.: 0787.526.102. Részletek: www.arta.cityplex.ro/hu.

SZÍNHÁZ

* Az Andrei Mureșanu Színház legújabb bemutatója (Emberek és krumplik) szeptember 12-én 19 órától lesz a Művész Teremben. Rendező: Radu Afrim.

* A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében csütörtökön 19 órától az Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című, Molnár Ferenc Az üvegcipő című drámája alapján készült előadás tekinthető meg Radu Afrim rendezésében. Jegyeket váltani a központi jegyirodában vagy a www.biletmaster.ro honlapon lehet.

KIÁLLÍTÁS

Számos magyarországi helyszín után a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeumba érkezik a budapesti Néprajzi Múzeum híres kiállítása, az Erdélyen innen – Alföldön túl. A Fekete-Körös vidéki magyarság a századfordulón. Megnyitója szeptember 12-én 17 órakor lesz a Székely Nemzeti Múzeum Tolerancia-termében.

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjába szeptember 12-én, szerdán 18 órától szeretettel várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót.

KÖNYVBEMUTATÓ

Négytagú holland delegáció érkezik Kézdivásárhelyre szeptember 12-én. Látogatásuk egyik mozzanataként 11 órától a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében bemutatnak egy könyvet, és átadják a város, illetve a könyvtár számára, amelyben négy kézdivásárhelyi író, költő (Dimény-Haszmann Árpád, Fekete Vince, Muszka Sándor és Sántha Attila) versei, írásai is megjelentek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.