Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Aggódnak a lakók

Aggódnak a lakók Kovászna megye

Uzon békés hétköznapjait különös tűzesetek sora zavarta meg a napokban, amelyek munkát adtak az önkéntes és a hivatásos tűzoltóknak is. Az utóbbi 10 napban hat esetben gyulladtak ki különböző dolgok, ami a jóhiszemű emberekben is gyanút ébreszt, hogy szándékos gyújtogatásokról van szó.

Az egyelőre azonosítatlan elkövető(k) rovására írható, hogy – különös módon mindig az éjfél előtti órában – meggyúlt egy tömbházlakó által az ablak alatt tárolt tűzifa halom, illetve az iskolánál is felcsapott a láng egy farakásnál, de szerencsére idejében eloltották, és csak az azt takaró fólia égett le. A tömbházak közötti szemétlerakónál leégett egy kuka, következett az iskola udvarán egy régi autó – ez teljesen kiégett –, majd egy blokkban a szárítóban keletkezett tűz, ott egy bicikli is áldozatul esett.

Hirdetés
Hirdetés

Ráduly István polgármester tegnap hivatalosan feljelentést tett a megyei bűnügyi rendőrségen. A helyi rendőrség munkatársai már korábban visszanézték a köztéri kamerafelvételeket, és úgy tűnik, nyomra akadtak, van egy gyanúsítotti kör, de ennél többet a nyomozásra való tekintettel nem árulhatott el a polgármester.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. május 28., 8:18
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Sokan nem tudják, hogy beteges indulatokkal kelnek fel reggel, néha büszkeséggel gondolnak merész terveikre. Évekkel ezelőtt javasoltak egy szűrővizsgát, amit az aktivisták gyorsan lehurrogtak. Azóta jól vagyunk, csupa értelmes ember állt a csapatok élére.

 • User
  Dátum: 2019. május 28., 12:53
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Nem halt meg a sokoldalú állampolgárt dicsőítő szlogen. Bárki lehet bármi. Akiknek semmi se szent azok tolakszanak az első sorban. Megszedik magukat, mielőtt kiderülne, hogy gőzük sincs mi a dolguk.

 • User
  Dátum: 2019. május 28., 14:24
  ÉRTÉKELÉS: 8

  A terfigyelo kamerak hol vannak mivel valamikor a polgarmester ur buszkelkedett?Jaj nem mukodnek.
  Van helyi rendorseg minek uzemeltetesi koltsegeit a lakosag is finanszirozza,de miert?3 ember aki valtasban jar dolgozni es 7 falut lat el?Felesleges penzkidobas.Nem artana egy viselkedi tanfolyamra beiratni oket.
  Falunkent minel tobb mukodokepes kamera es hosszu tavon kifizztodobb lenne.

 • User
  Dátum: 2019. május 28., 14:47
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Az a pofátlanság, hogy az a helyi rendőr akar rendet teremteni, aki maga sem tartja be a törvényeket. Ő is le van fényképezve, ahogy az autójával a járdán parkol.

 • User
  Dátum: 2019. május 29., 10:31
  ÉRTÉKELÉS: 7

  “van egy gyanusitott kor” ? amikor rajuk bizonyosodik a gyujtogats kerjuk szepen felfedni a nevuket is, hogy legalbb mindenki tudja meg, hogy ki vol /voltak azok, mert ugy gondolom jogaban all mindenkinek tudni hogy milyen emberekkel val korulveve.