Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi pilóta újabb győzelme

A kézdivásárhelyi pilóta újabb győzelme Kovászna megye

Háromszéken (Gelencén, Ozsdolán, Kovásznán) készült drónfelvételek és a hozzájuk tartozó drón pilótai és fotográfusi útmutatója nyerte el a DJI dróngyártó zsűri tetszését egy nemzetközi versenyen, ahol a fényképek gazdája, a kézdivásárhelyi Ignácz Szabolcs második helyezésben részesült.

 

A DJI versenyének tematikája ezúttal az ősz volt, a versenyzők a látványos felvételek mellett technikai útmutatót is kellett írjanak, hogy milyen módszerrel dolgoznak. Kérdésünkre Ignácz Szabolcs elmondta: a táj szépségére való tekintettel többek közt a Szent Anna-tónál, Gelencén, Ozsdolán, valamint a kovásznai Tündérvölgyben készített felvételeket.

Hirdetés
Hirdetés

Az egész világra kiterjedő versenyben a második helyezést is sikernek könyveli el Szabolcs, hiszen mind az első, mind a harmadik helyezett a National Geographicnak fényképez. Munkája jutalmául 850 dollárt kapott, amiből a gyártó termékei közül vásárolhat. A fotók az alkotónál megvásárolhatók.

Ignácz Szabolcsnak nem ez az első nemzetközi sikere, hiszen a nyáron, ugyancsak a DJI hasonló versenyén első helyezést ért el, akkor a Transzfogarason és Bâlea-tónál készített felvételeket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük