Felhívás!

A jegyárak a tavalyiak

A jegyárak a tavalyiak Kovászna megye

Június 11-én, szombaton kezdődik az idei strandszezon Sepsiszentgyörgyön, ezért 9 órakor megnyitja kapuit a fürdőzni vágyók előtt a Sepsi Rekreatív által működtetett városi strand, mely naponta 20 óráig várja a fürödni vágyókat.

A jegyárak a tavalyi szinten maradnak, a Sepsi Carddal rendelkezőknek a belépőjegy idén is 24 lejbe kerül, szemben a más településekről érkező látogatókkal, akiknek 48 lejt kell majd fejenként fizetniük egy teljes árú jegyért. A kedvezményes jegy a helybéli kiskorúaknak, a 60 évnél idősebb és a fogyatékkal élő személyeknek 10 lejbe, más településről érkezőknek pedig 20 lejbe kerül.

A strandszezonra 90 napos bérlet is váltható, ez 151 lejbe kerül a sepsiszentgyörgyieknek, 302 lej más településről érkezőknek, valamint 101 lejbe kerül a kedvezményes bérlet a kiskorúaknak, a 60 évnél idősebbeknek és a fogyatékkal élőknek, 202 lej pedig a nem helybéli lakosoknak. A bérletek a városi uszodában és a Sugás SPA-ban is felhasználhatók.

Mindezek mellett 16 óra után a helyi lakosok 15 lejes, a más településekről érkezők pedig 30 lejes áron válthatnak jegyet. A nagycsaládos kártyával rendelkező személyek továbbra is 75 százalékos kedvezményben részesülnek a teljes értékű jegy árából.

A strand 5 különböző méretű, fűtött, köztük egy olimpiai méretű medencével várja a látogatókat, a teraszon pedig ételeket és frissítőket vásárolhatnak a látogatók.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.