Felhívás!

A Fidesz is érdekelt?

Nagybaconban tovább gyűrűznek a Veres Zsolt polgármesterjelölt által indított kampányharc hullámai. Veres állítása szerint, nemrég magas, RMDSZ–Fidesz vonalon hoztak ellene intézkedést, töröltetve a világhálóról egy olyan videót, melyben egy fideszes aktivista kiállt mellette.

Veres azt állítja, hogy egy győri fideszes aktivista, Szakács István állt ki mellette egy videóban, de a videót a napokban Szakácsnak törölnie kellett, azért, mert arra felsőbb utasítást kapott.

„Simon polgármester telefonált a testvértelepülésünk polgármesterének, aki fideszes, az felhívta egyik országgyűlési képviselőt, az pedig Szakácsnak parancsot adott, hogy törölje a videót” – hangoztatta érdeklődésünkre.

Nagybacon polgármestere, Simon András határozottan cáfolta ezt az állítást. Azt mondta, eszébe se jutott volna ilyesmit kérni valakitől. Viszont az igaz, hogy a testvértelepülés, Pusztacsalád polgármestere, Csapó Gábor felhívta, de csak azért, hogy támogatásáról és barátságáról biztosítsa a személye ellen irányuló, lejárató kampánnyal szemben.

– Ennyi történt, semmi egyéb, én nem kértem tőle, hogy a videót töröltesse. A polgármester barátom mellettem áll, de ugyanúgy egyre több telefonos visszajelzést kapok helyiektől is, akik elismerik, amit tettem a községért és bátorítanak – részletezte az elöljáró.

Veres Zsolt úgy véli, az ügyben a szeku keze is benne van, hiszen, mint állítja, Simon András polgármester egykor altiszt volt a román karhatalmi intézménynél. Az RMDSZ-t is vádolja, amiért volt szekus altiszteket támogat. Simon polgármester szerint ez is egy nevetséges vád, neki a szekuritátéhoz annyi köze volt, hogy ott teljesített katonai szolgálatot. „De ezt mindenki tudta rólam eddig is” – mondta. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.