Felhívás!

Vállalkozás és divat

Vállalkozás és divat

Kincs, ami nincs, avagy a hulladék különös élete címmel nyílik kiállítás március 13-án, kedden 18 órakor a baróti művelődési házban Antal Hajnal munkáiból.

A baróti származású, Marosvásárhelyen élő Antal Hajnal, a Selected Bags elnevezésű vállalkozás alapítója környezetbarát táskákat készít, amelyek a természettudatosságot és a környezet védelmét népszerűsítik. A papírból, bőrhulladékból, műszőrméből készített táskák egyedi arculattal, stílusos, olykor extrém külsővel, szokatlan formákkal, személyre szabott modellekkel vonják magukra a figyelmet.

Antal Hajnal legújabb kollekciója egyedi módon ötvözi a papírt és a bőrt, így a személyre szabható táskák új alakot kaptak, de ugyanakkor ez előrelépést jelentett számára sajátos stílusa kialakításában, a különböző anyagok összeillesztésének technikájában is. Kiállításával egyidejűleg előadást is tart: ebben olyan témák kerülnek előtérbe, mint a vállalkozás és a divat kapcsolata, a trendek és a környezetvédelem összefonódása, és bemutatják a Selected Bags első dokumentumfilmjét is.

Hozzászólások