Felhívás!

Házaspárokat köszöntöttek

Házaspárokat köszöntöttek

A baróti református templomban ünnepi keretek között ért véget a Házasság hete Erdővidéken rendezvénysorozat. Az istentiszteleten Tordai Árpád lelkész úgy fogalmazott, akik részt vettek a programokon, azok mérhetetlenül gazdagodtak, sokat tanultak.

Kifejtette, kapcsolatainkban, akárcsak életünkben sok mindent lehet és kell helyretenni, a Házasság hete ebben is segítette a párokat, házastársakat. Tavaly Baróton, a református templomban nyolc pár mondta ki egymásnak a boldogító igent, őket név szerint is köszöntötte a tiszteletes „papírlakodalmuk”, vagyis egyéves házassági évfordulójuk alkalmából. A Miklósi, a Zelch, a Kovács és a Keresztes házaspárokat viszont már azért szólították, mert ők már legalább hatvan éve együtt vannak: emléklapot és virágot adtak át nekik.

A Házasság hete rendezvénysorozat zárszavait Demeter Mária szervező mondta el. Szervezőtársainak, a programok során közreműködőknek megköszönte munkájukat, úgy értékelte, nagyon sokan fontosnak tartották, hogy időt szakítsanak valamelyik előadásra, közös, családi programra, azokból mindannyian épülhettek, tanulhattak.

Hozzászólások