Felhívás!

Újrázna Kisgyörgy Sándor

Újrázna Kisgyörgy Sándor

Újabb négyéves mandátumot szerezne Kisgyörgy Sándor. Bár jelentkezni február végéig lehet, a sepsikőröspataki elöljáró érdeklődésünkre elmondta: ha a választók is úgy akarják, további négy évig a község élén tevékenykedne.

 Kisgyörgy Sándor ragaszkodna hozzá, hogy munkájának végre látszata is legyen, hisz nagyon frusztrálja az a körülmény, hogy miután nem kevés munkával többmillió európai uniós és hazai támogatást szerzett a községnek, ebből alig sikerült valamit megvalósítani.

– Be szeretném fejezni a megkezdett pályázatainkat, mert sehogyan sincsen az jól, hogy négy éve itt van a bankszámlánkon a pénz, és a román kormány miatt, amely mintha szinte készakarva azon munkálkodna, hogy ellehetetlenítse az önkormányzatok dolgát, nem tudjuk már végre kiépíteni a csatornahálózatot. Félreértés ne essék, a pályázati pénzek felhasználását nem az Európai Unió követelményrendszere teszi szinte lehetetlenné, hanem mi magunknak keserítjük meg sorsunkat – mondja a polgármester.

Kisgyörgy Sándor 2012-ben, az akkor húsz éve tisztségben lévő Silviu Ioachimmal szemben szerzett mandátumot, amelyet 2016-ban sikeresen megújított.  A 2020-as önkormányzati választásokra júniusban kerül sor.    

Hozzászólások