Felhívás!

Röviden

Hirdetés

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala nyílt árverésen elad egy 53,67 nm-es és egy 59/1139 nm-es hozzátartozó területet a Vágóhíd utca 6. szám, 1. lakrész alatt.

A licit időpontja: 2017. december 21., csütörtök 12 óra. Kérések benyújtásának határideje: 2017. december 20., szerda 15 óra, a hivatal iktatójába. A tenderfüzet megtalálható a hivatal jogi irodájában (209-es szoba). Bővebb felvilágosítást a 0267 361 974/130-as telefonszámon nyújtanak.

 

Álláshirdetések

 

* Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala az 1999/188-as törvény alapján versenyvizsgát hirdet a következő vezetői köztisztviselői állás betöltésére: irodavezető a civil védelmi osztályra.

A versenyvizsgán való részvétel sajátos feltételei:

– Tanulmányok szintje: államvizsgával lezárt egyetemi végzettség, illetve hosszú távú felsőfokú végzettség gazdasági, szociális vagy mérnöki tudományok terén;

– Mesterképzés vagy posztgraduális képzés közigazgatás, management téren;

– A végzettségnek megfelelő 2 év szakmai régiség.

A versenyvizsga 2018. január 9-én 10 órakor lesz tartva a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők 2017. december 28-ig nyújthatják be iratcsomóikat a polgármesteri hivatal 2-es számú irodába. Bővebb felvilágosítást a hivatal 203-as irodájában, vagy a 0267 361 974/132-es számú telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

 

* Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala, az 1999/188-as törvény alapján versenyvizsgát hirdet a következő általános köztisztviselői állás betöltésére: felügyelő (I), asszisztens szakmai fokozat a Városrendészeti Osztályra.

A versenyvizsgán való részvétel feltételei:

– államvizsgával lezárt egyetemi végzettség, illetve felsőfokú végzettség gazdasági, szociális vagy mérnöki tudományok terén;

– végzettségnek megfelelő egy év szakrégiség.

A versenyvizsga 2017. december 27-én, szerdán 10 órakor lesz a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők 2017. december 19-ig nyújtatják be iratcsomóikat a polgármesteri hivatal 2-es számú irodájába. Bővebb felvilágosítást a hivatal 203-as irodájában, vagy a 0267 361 974/132-es számú telefonon kaphatnak az érdeklődők.

* Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala állást hirdet a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban könyvtáros munkakör betöltésére.

Pályázati feltételek:

– posztlíceumi vagy felsőfokú szakirányú végzettség (könyvtár- és/vagy pedagógia szak),

– minimum 3 év régiség a jelzett szakirányok valamelyikében,

– felhasználói szintű MS Office-ismeretek (irodai alkalmazások),

– kiváló kommunikációs készség, kreativitás, kézügyesség

A versenyvizsga 2017. december 19-én 10 órakor lesz a hivatal gyűléstermében.

A versenyvizsgán résztvevők 2017. december 12-ig nyújthatják be iratcsomóikat a városháza 2-es számú irodájába. Bővebb felvilágosítást a hivatal 203-as irodájában, vagy a 0267 361 974/ 132-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Ünnepi program

A Gosp-Com Kft. értesíti a lakosságot, hogy december 25-én és január 1-én, Kézdivásárhelyen és a vidéki településeken a hulladékgyűjtés és -szállítás szünetel. Magánházak esetében december 25-e helyett december 26-án és január 1-je helyett, január 2-án szállítják a vegyes háztartási hulladékot. Január 2-tól a hulladékszállítás a megszokott program szerint zajlik.

December 25–26-án, illetve január 1–2-án a pénztár és az ügyfélszolgálati irodák zárva lesznek. A többi napokon a megszokott munkaprogrammal tartanak nyitva.

 

Programváltozások a Vigadóban

* A nemzeti gyásznapokra való tekintettel a december 16-i Pilinszky-dalok című előadásra – Orbán Ferenc (ének, gitár) és Gábor Szabolcs (szopránszaxofon) – december 22-én, pénteken 18 órától kerül sor a díszteremben. Jegyár: 10 lej.

* A december 15-i Kis kezek, nagy mesterek karácsonykor című koncertre december 17-én, vasárnap 17 órától kerül sor a díszteremben. Fellépők: Héjja Ágnes zongoratanárnő osztálya, valamint meghívottjai: Páll Laura, Miklós Csilla, Ardeleanu Daniel tanárok tanítványai. A belépés díjtalan.

 

Könyvtári vakajándék

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár december 12–22. között újra meghirdeti a Vakajándék nevű programját, melynek célja: közelebb hozni az olvasókhoz a klasszikus szépirodalmat, olyan művet adni az ünnepek idejére olvasni, amely újdonság számukra, mivel a könyvtár legújabb, eddig még nem kölcsönzött irodalmát kínálja. A játék lényege, hogy a felnőtt olvasók a meghatározott három kölcsönözhető könyvön kívül, negyediknek egy szépen becsomagolt könyvet választhatnak. A könyv meglepetés lesz, hiszen csak otthon láthatják mit is választottak a rengeteg becsomagolt könyv közül. A könyvet határidő lejárása után vissza kell vinni a könyvtárba.

Megbocsájtás hete

December 18–22. között az ünnepre való tekintettel, a késedelmi díjat eltörlik a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár. Kérik az olvasókat, hogy éljenek a lehetőséggel!

Hozzászólások