Felhívás!

RÖVIDEN

Fűtéstámogatás igényelhető október 16-tól

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala értesíti a jogosultakat, hogy október 16-tól lehet igényelni és leadni a kéréseket fűtéstámogatásra, a Közönségkapcsolati Iroda órarendje szerint. Fűtéstámogatásra jogosultak azon családok, amelyekben az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 615 lejt. A fűtéstámogatás igényléséhez szükséges iratok:

– típuskérés

– a kérvényező, valamint a családtagok személyazonossági igazolványának másolata, illetve keresztlevél-másolat a 14 éven aluli gyerekek esetében

– a lakás tulajdonjogát igazoló akták (adásvételi szerződés, érvényes bérleti szerződés stb.)

– az utolsó gázszámla másolata (gázzal történő fűtés esetén)

– az utolsó villanyszámla másolata (elektromos árammal történő fűtés esetén)

– jövedelmi igazolás (fizetésigazolás, nyugdíjszelvény, saját felelősségre adott nyilatkozat stb.)

– gépjárműtulajdonosok esetében törzskönyv vagy forgalmi engedély másolata

A kérvényezőnek a típuskérésben nyilatkozott javakra vonatkozó adatait a hivatal mezőgazdasági, illetve az adó- és illetékirodájában előzetesen láttamoztatnia kell. Azok a személyek/családok, akik bérlakásban laknak, érvényes bérleti szerződés alapján igényelhetik a támogatást. Azon személyek ellen, akik hamis adatokat közölnek a család jövedelmére vagy a családtagok számára vonatkozóan, eljárás indítható a büntető törvénykönyv értelmében. A kérések leadásának határideje november 17.

***

Álláshirdetés

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet egy háziorvosi állás betöltésére az iskolai orvosi rendelőbe. A versenyvizsga október 17-én 11 órakor lesz a hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők október 11-ig tehetik le iratcsomóikat a városháza 2-es számú irodájába. Az iratcsomók tartalmát és egyéb felvilágosításokat a hivatal 203-as irodájában, vagy a 0267/361 974-es telefonszámon, a 132-es belső számon kaphatnak az érdeklődők.

Hozzászólások