Felhívás!

Röviden

Sportpályázati kiírás

 

Kézdivásárhely Municípium Helyi Tanácsa pályázatot hirdet a városban működő civil szervezetek számára sportrendezvények szervezésére a 2017-es év második félévére. Benyújtási határidő: 2017. augusztus 14., 15 óra, a polgármesteri hivatal iktatójába. Pályázati űrlapot, valamint bővebb tájékoztatást a hivatal 3-as számú irodájában, valamint a zsolt.mathe@kezdi.ro e-mail-címen igényelhetnek. A pályázatra megítélt összeget a szerződés megkötése és az elszámolás leadása után folyósítják. A határidőn túl beérkezett és a hiányos pályázatokat (hiányosan kitöltött űrlap, hiányzó mellékletek) érvénytelennek tekintik.

 

Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj

Kézdivásárhely tanácsának kulturális és oktatási bizottsága a testvértelepülés, Hatvan város felajánlásából pályázatot hirdet a Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj – a magyar nyelvért odaítélésére, azon líceumi, 9–11. osztályos diákok számára, akik tanulmányaik alatt kiváló eredményeket értek el a magyar nyelv művelése területén. A díj értéke 100 ezer forint.

Pályázási feltétel: kézdivásárhelyi oktatási intézményben folytatott tanulmányok. Kérik a személyes adatokat (név, cím, iskola, osztály, telefonos és egyéb elérhetőségek) és az összefoglalót mindazokkal az eredményekkel, tevékenységekkel, amelyekkel a pályázó az anyanyelv és irodalom területén a 2016–2017-es tanévben jeleskedett (helyi, megyei, országos, nemzetközi versenyek, rendezvények, iskolán kívüli tevékenység, önkéntes munka stb.) augusztus 10-ig – naponta 8 és 16 óra között – a polgármesteri hivatal 108-as irodájában benyújtani. A bíráló bizottság minden egyes tényleges tevékenységet pontoz. Bővebb tájékoztatás Nagy J. Brigittától kérhető a 0726.233.518-as telefonszámon.

 

Könyvtári hírek

Felhívjuk a könyvtárhasználók figyelmét, hogy a Báró Wesselényi Miklós Könyvtár július 12-től, javítási munkálatok miatt meghatározatlan időre 12–16 óra között tart nyitva. Megértésüket köszönjük.

Hozzászólások