Felhívás!

RÖVIDEN

Arany Jánosra emlékeznek

Március 28-án, kedden 18 órától az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub szervezésében Arany János születésének kétszázadik évfordulójára emlékeznek Marosán Csaba kolozsvári színművész Bomlott cimbalom (Arany ismeretlen arca) című előadásával a városi művelődési ház nagytermében.

Látogatható a kiállítás

Március 31-ig (kedd-péntek: 11-16, szombat: 10-14 óra között) látogatható Gazdáné Olosz Ella (1937–1993) emlékkiállítása a Kádár László Képtárban. Szervezett csoportok a 0770.420.087-es telefonszámon jelentkezhetnek.

Előkészületben

Április 6-án 18 órakor, a Kőrösi Csoma Sándor Napok keretében megnyílik a Fény és árnyék című Csoma-tárlat, tiszteletbeli meghívott: Deák M. Ria textilművész (Kovászna).

Csoma-napok

A Kőrösi Csoma Sándor Napok április 6-8. között, csütörtöktől szombatig zajlanak. A Kőrösi Csoma Sándor Közművelődési Egyesület és a városi művelődési ház mellett ezúttal társszervező a Megyei Kulturális Központ és a Balassi Intézet, valamint a hagyományokhoz hűen a Kőrösi Csoma Sándor Líceum is bekapcsolódik. A részletes programra hamarosan visszatérünk.

Hozzászólások
Kezdődik a poszt-Bocsárdi éra

Kezdődik a poszt-Bocsárdi éra

Az új idők kihívásaihoz jobban alkalmazkodó, kreatív és vízióval rendelkező, áldozatra képes és a társulatban is elfogadott személyt keresett Bocsárdi László a maga helyére, miután tegnap bejelentette döntését: 2020 óta érlelődő szándékát valóra váltja, és jövő októberig, menedzseri megbízatása lejártáig lemond a színház vezetéséről, aligazgatóként folytatja tevékenységét, a vezetői posztra pedig Pál Ferenczi Gyöngyi társulati tagot nevesíti.