Felhívás!

RÖVIDEN

Bekecs Néptáncszínház

Február 7-én, pénteken 19 órakor a művelődési központban a nyárádszeredai Bekecs Néptáncszínház Ember az embertelenségben című táncszínházi előadását mutatja be. Rendező/koreográfus: Tőkés Csaba Zsolt. A jegyek ára 25 lej. Helyfoglalás, jegyek elővételben a művelődési házban: hétfőtől csütörtökig 8-15 óra, pénteken 8-13.30 óra között. Érdeklődni a 0267. 340. 394-es és a 0744. 364. 250-es telefonszámokon.

Ringató foglalkozások

Februártól Erőss Judit vezetésével Ringató foglalkozásokat tartanak Kovásznán is minden hónap első szombatján (az első találkozó kivételesen február 8-án délelőtt 11 órától lesz a művelődési ház Ignácz Rózsa termében), várják az érdeklődőket kisgyerekekkel, férjjel, nagymamával, jó nótás kedvvel.

„Mi az a Ringató foglalkozás? Éneklő, játszó édesanyák, édesapák csoportja, ahová már néhány hónapos kisbabával is lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete, kb. 3 éves kor. A foglalkozások célja, hogy oldott, elfogadó légkörben megismertesse a legkisebb gyerekek zenei nevelésének lehetőségeit, és a kicsik érzékennyé, fogékonnyá váljanak a jó zene, a művészetek iránt. A másik cél, hogy a résztvevő felnőttek átéljék a közös éneklés örömét. Felbukkanjanak a kicsit elfelejtett dalok, kedvet és bátorságot adjunk újabb énekek megtanulásához. Családi program, ahol a felnőttek és a gyerekek egyaránt élményhez jutnak. A Ringatóval épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint. Örülünk, ha a foglalkozásainkra nemcsak az anyukák jönnek a gyerekekkel, hanem édesapák és nagyszülők is. A csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni, nem kell bejelentkezni. A rendszeresen működő foglalkozások – a hagyományos Ringatók – általában 30 percesek. Kényelmes ruha, zokni vagy váltócipő szükséges.”

Dupla előadás

A marosvásárhelyi Gruppen Hecc Társulat Ma jó a medvem! című legújabb kabaréja február 23-án, vasárnap a programba írt 20 óra mellett aznap 17 órától is megtekinthető a művelődési központban. A jegyek ára: 35 lej.

Hozzászólások