Hirmondo

Röviden

Góbék Kovásznán

A csíkszentgyörgyi Székely Góbék csapata január 17-én, pénteken 17 és 20 órai kezdettel a művelődési központ színpadán mutatja be a Kalamajka a köbön címet viselő legújabb előadását. Jegyár: 25 lej.

 

Hahota kabaré

A marosvásárhelyi Hahota színtársulat Megáll az ész című zenés szilveszteri kabaréja február 25-én, kedden 17 és 20 órától tekinthető meg a művelődési központban. Fellépnek: Puskás Győző, Kelemen Barna, Gönczi Katalin, Cseke Péter, Halmágyi Éva, Szőlősi P. Szilárd és Gáll Ágnes. Énekel: Bodoni Ildikó, rendező: Kovács Levente. Jegyár: 40 lej. Az előadásokra jegy az ünnepek előtt, december 20-ig vásárolható a művelődési ház jegyirodájában, illetve az új évben január 6-tól kezdődően ugyanott. Érdeklődni ugyanebben a periódusban a 0744.364.250-es telefonszámon lehet.

 

Gruppen Hecc lesz

Januártól már lehet váltani belépőt a Gruppen Hecc Társulat Ma jó a medvém című kabaréjára. Az előadást február 23-án, vasárnap 20 órától tartják a művelődési központban. Fellépnek: Biluska Annamária. Csíki Hajnal, Tóth Kati, Nagy István, Kárp György, Nagy Péter. Írta: Molnár Tibor „Tajbi” és Nagy István.

 

Látogatható kiállítások

Para Mária Háromszéki tájak című akvarellkiállítása a művelődési ház kiállítótermében valamint az Ignácz Rózsa teremben látogatható, a városi könyvtár órarendje szerint (keddtől péntekig 8-16, szombaton 9-14 óra között). Az akvarellek mellett a művésznő jellegzetes textilképei is megtekinthetőek ugyanott. Szervezett csoportok jelentkezését várják a 0762.674.516-os telefonszámon.

A belépés ingyenes.

 

Olosz Ella-tárlat

A kovásznai művésznő reprezentatív alkotásaiból álló gyűjteményes kiállítás a művelődési házban a városi könyvtár órarendje szerint (keddtől péntekig 8-16, szombaton 9-14 óra között) tekinthető meg, szervezett csoportok jelentkezését várják a 0762.674.516-os telefonszámon.

Hozzászólások