Felhívás!

Röviden

Operettissimo

Február 15-én, pénteken 19 órai kezdettel a művelődési központban a kolozsvári Operettissimo együttes ismét egy új műsorral – Haccáré-Haccacáré – lepi meg a közönséget. A hungarikumnak minősített operett és a musical mellett ezúttal a magyar filmslágerek teszik varázslatosabbá előadásukat. A jegyek ára 25 lej.

Bálint-nap

A Fiatalok Kovásznáért Szervezet (FIKOSZ) és a kovásznai művelődési ház szervezésében február 15-én, pénteken 18 órai kezdettel a csomakőrösi kultúrotthonban Valen-Tini Retro Partit tartanak. Meghívott DJ Turbo G.

 

Itt a farsang, áll a bál…

A kovásznai Szent István király római katolikus plébánia és a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete szervezésében február 16-án, szombaton 16 órai kezdettel farsangi mulatságra kerül sor a művelődési ház udvarán és az Ignácz Rózsa Teremben. 16 órakor gyülekező a Pokolsárnál, majd zenés, maskarás felvonulás, 17 órakor pedig bábuégetés az udvaron. A talpalávalót a Folker együttes, valamint Katona Eduárd (Ducu) és Pista Ioland (Yoyo) csángóföldi zenészek biztosítják. Házigazdák: Ürmösi-Incze Hunor és Ürmösi-Incze Mária-Terézia. Közreműködnek a Recefice és a Pitypang kovásznai néptánccsoportok.

 

Fábián Ernő Népfőiskola

Február 19-én, kedden 18 órai kezdettel a művelődési ház Ignácz Rózsa-termében Tamás Sándor és Boér Hunor: Szentanna című könyvének bemutatójára kerül sor. Házigazda: Balogh Zoltán esperes, közreműködik Szebeni Zsuzsa, a sepsiszentgyörgyi Balassi Intézet vezetője.

 

Kabaré

A marosvásárhelyi Gruppen Hecc Társulat Nem vagyok egészen 100-as című legújabb kabaréja február 24-én, vasárnap 16.30-tól és 19 órától tekinthető meg a művelődési központban. Fellép: Nagy István, Kárp György, Nagy Péter, Biluska Annamária, Csíki Hajnal, Tóth Kati. Rendezte Nagy István, írta: Molnár Tibor „Tajbi” és Nagy István. A 19 órai előadásra a jegyek elfogytak, a délutánira még váltható 30 lejért.

Hozzászólások