Felhívás!

Röviden

Könyvbemutató

December 10-én, hétfőn 18 órától az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub szervezésében kerül sor Fekete Vince kézdivásárhelyi költő legújabb verseskötetének bemutatójára a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében. A szerző beszélgetőtársa Czilli Aranka költő, magyartanár.

 

Adventi vásár 

December 13-án, csütörtökön 16 órától a Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ szervezésében Adventi vásárt tartanak a városi művelődési ház Ignácz Rózsa-termében. A jó hangulatról a Sicton zenekar gondoskodik. Zenekarvezető Kolozsi István.

 

Titán-koncert

December 14-én, pénteken 19 órai kezdettel a művelődési központban a Szabó Előd nevével fémjelzett, 15 éves szászrégeni Titán zenekar ad karácsonyi koncertet. Meghívott Kalapács József énekes, Szabó Gyula Győző és Márton Fruzsina színművészek. Helyfoglalás és jegyek elővételben, 15 lejért a művelődési házban, illetve a 0267.340.394-es vagy a 0744.364.250-ös telefonszámon.

 

Adventi gyertyagyújtás

Advent második vasárnapján, december 9-én 17 órától igét hirdet Orbán Judit, a Kovászna–Vajnafalvi Református Egyházközség lelkésze, közreműködik az egyházközség Hozsánna kamarakórusa Gyerő Katalin karnagy vezetésével, beszédet mond Becsek Éva, a Kőrösi Csoma Sándor Líceum igazgatónője. Advent harmadik vasárnapján, december 16-án 17 órától igét hirdet Péter Arthur, a kovásznai Szent István király római-katolikus templom plébánosa, majd a katolikus egyház Cinke gyermekkórusa tart előadást. Beszédet mond Gergely-Kovács Katalin, a kovásznai 1-es Számú Napközi Otthon és Óvoda igazgatónője.

 

Jönnek a Góbék

Már kaphatók a jegyek a csíkszentgyörgyi Székely Góbék legújabb, Ketten voltunk, négyen maradtunk… című előadására, amely január 10-én, csütörtökön 17 és 20 órától tekinthető meg a művelődési központban. Egy jegy ára 25 lej. Ugyancsak válthatók jegyek a marosvásárhelyi Hahota színtársulat Hülyeség nem akadály című zenés szilveszteri kabaréjára, amellyel Kovásznán január 29-én 17 és 20 órától vendégszerepelnek a művelődési központban. Egy jegy ára 30 lej.

Hozzászólások