Felhívás!

Maradtak a régi árak

Maradtak a régi árak

A nemrég megtartott rendkívüli tanácsülésen a testület jóváhagyta a Lőrincz Zsigmond Sípálya és annak szomszédságában levő korcsolyapálya működési szabályzatát. A városvezetés a díjszabáson nem változtatott, tehát maradtak a tavalyi árak.

 

A testület döntésének értelmében, időjárás függvényében a sípálya és a korcsolya pálya december 17-től várná a téli sportok kedvelőit egészen március végéig.

A sípálya – hétfő kivételével – keddtől vasárnapig várja az érdeklődőket. Kedd és péntek között 15-től 21 óráig, szombaton és vasárnap 10-től 21 óráig lesz nyitva.

Speciális program lesz december 24-én (10-17 óra), december 25-én (15-21 óra) és december 31-én (15-21).

Vakációs időszakban, vagyis december 21. és január 12. között 10-től 21 óráig várják a vendégeket (kivétel ez alól a speciális programban feltüntetett dátumok).

A sípálya díjszabása szerint úgy az 1-es, mint a 2-es számú felvonó egyszeri használata 3 lej.

A bérlet ára 10-15 óra között 24 lej/fő, 15-21 óra között 34 lej/fő, míg a teljes napi bérlet 46 lej/ fő. A hétvégi bérlet (két napos) 66 lej/ fő.

A felnőttel érkező, 6 év alatti gyerekeknek ingyenes a pálya használata, míg a diákok és egyetemisták (25 éves korig), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek.

A korcsolyapálya keddtől péntekig, 15.30-tól 21 óráig, szombaton és vasárnap 10-21 óra között lesz nyitva. Speciális és vakációs programban a sípálya nyitva tartásával azonos módon fog működni. A korcsolyapálya használati díja 10 lej/fő 90 percre.

A felnőttel érkező, 5 év alatti gyerekeknek ingyenes a korcsolyapálya használata, míg a diákok és egyetemisták (25 éves korig), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek.

Nemrég beszámoltunk, hogy az önkormányzat nagy erőkkel készül a téli turisztikai idényre. A korcsolyapályánál új, a hűtőberendezéshez kapcsolható szőnyeget helyeznek el, míg a sípályánál, a hóágyúk működtetéséhez szükséges vízgyűjtőknél védőkerítéseket terveznek felszerelni.

Hozzászólások