Felhívás!

Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás

A vasárnap megtartott, nagy sikernek örvendő 2. Orbaiszéki Forgács Fesztivál apropóján a szervező kovásznai polgármesteri hivatal köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik hozzájárultak a helyi önkormányzat által kiemelt kulturális programként támogatott rendezvény megvalósításához.

Az illetékesek köszönik a társszervező Kovászna Megye Tanácsának, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesületnek, a Kovásznai Városi Művelődési Háznak, a helyi tanácsnak és az orbaiszéki (Zabola, Kommandó, Zágon, Borosnyó, Barátos) önkormányzatoknak. Köszönet illeti a 109-es számú Havadtőy Sándor Cserkészcsapatot, a Fiatalok Kovásznáért Szervezetet, az RMDSZ kovásznai nőszervezetét, a Kőrösi Csoma Sándor Líceum diákjait és tanárait, a Székely Virtus Hagyományőrző Egyesületet, a Kovásznai Ifjúsági Fúvószenekart és a történelmi magyar egyházakat.

Külön köszönik azoknak a népi mestereknek, akik elfogadták a meghívást, továbbá a kézműveseknek és minden előadónak, akik a kulturális műsort biztosították. Köszönetet mondanak Kocsér (Zágon testvértelepülése) és Pápa küldöttségének (Kovászna testvértelepülése), illetve a kovásznai polgármesteri hivatal alkalmazottainak munkájukért, ahogy a támogatóknak is a segítségért.

Hozzászólások