Felhívás!

Itt az Őszi Sokadalom

Itt az Őszi Sokadalom

A Városi Művelődési Ház, valamint a helyi önkormányzat közös szervezésében október 21-én, szombaton tartják Baróton a hatodik alkalommal megszervezett Erdővidéki Őszi Sokadalmat, a helyi kistermelők és kézművesek vásárát. A Béke (Piac) utcában 10 órától kezdődő rendezvényt jótékonysági főzőverseny és kulturális műsorok is gazdagítják majd.

 

A 2012-ben útjára indított sokadalom népszerűsége töretlen maradt az évek során, bizonyítva, hogy a város, de ugyanakkor egész Erdővidék népe is kedveli a hasonló találkozókat.

A vásáron nemcsak éléskamráink őszi terményekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel való feltöltésére kínálkozik lehetőség, de megismerhetjük általa az erdővidéki kézművesek szerteágazó tevékenységeit is, ugyanakkor a baráti beszélgetéseknek, a közös szórakozásnak is helye lesz a színes rendezvényen. Az utóbbinak a gazdagságáért, változatosságáért a fellépő műkedvelők, a helyi fúvószenekar, a Deep Height együttes, de a főzőversenyen résztvevők is tenni fognak. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, a vásárosok a 0740 780353-es telefonszámon jelezhetik helyigényüket.

 

Hozzászólások