Felhívás!

Gyertyagyújtás Baróton

Gyertyagyújtás Baróton

Baróton vasárnap délután gyújtották meg a negyedik gyertyát a város adventi koszorúján, ezúttal a bodosi református egyházközség műsorának kíséretében. Igét olvasott fel és rövid prédikációt mondott Sándor István bodosi református lelkész, végül Lázár-Kiss Barna András, Barót polgármestere köszöntötte a jelenlevőket.

Az ünnepi alkalmon Sándor tiszteletes hangsúlyozta: jó lenne, ha nemcsak karácsony tájékán nyitanánk meg szívünket mások felé, hanem egész életünk adakozó, másokat segítő élet lenne.

– Jézus szava, beszéde egy egész életútra való jó tanács, ha benne bízunk, van jelenünk és lesz jövendőnk is – mondta.

A város elöljárója mindenekelőtt köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek idén az adventi gyertyák meggyújtásának ünnepi alkalmain, hangsúlyozva, hogy azok idén is a városban élő, különböző felekezetű emberek számára az adventi hangulat megteremtését, a karácsonyra való lelki felkészülés lehetőségét biztosították.

– A közös ima betöltötte szívünket békével, szeretettel. Törekedjünk arra, hogy karácsony után is békesség, egyetértés, szeretet legyen közöttünk – fogalmazott, végül pedig boldog, új esztendőt kívánt a város és a hozzátartozó falvak lakóinak.

Hozzászólások