Felhívás!

RÖVIDEN

Operett Kovásznán

Január 19-én, pénteken 19 órától a Kovásznai Művelődési Központban musical- és operettest lesz a kolozsvári Operettisimo együttes előadásában.

A kalamajka folytatódik

Január 27-én, szombaton 17 és 20 órától a csíkszentgyörgyi Székely Góbék mutatják be A kalamajka folytatódik című humoros előadásukat a Kovásznai Művelődési Központban.

Hahota Kovásznán

Február 14-én, szerdán 17 és 20 óráktól a marosvásárhelyi Hahota társulat Nincs mese című zenés szilveszteri kabaréja lesz látható a Kovásznai Művelődési Központban.

Még látogatható tárlatok

A kovásznai Kádár László Képtárban január 15-ig látogatható a 16. Nemzetközi Fotószalon válogatott munkáiból összeállított fotókiállítás, illetve szintén január 15-ig látogatható a Városi Művelődési Ház kiállítótermében a Domborművek és rajzok című tárlat, amely Vetró András kézdivásárhelyi képzőművész munkáit sorakoztatja fel. Az alkotások megvásárolhatók. A tárlatok keddtől péntekig 11-16 óra között kereshetők fel.

Köszönet az elmúlt évért!

Kovászna Város Művelődési Házának munkaközössége köszönetét fejezi ki mindazon személyeknek, intézményeknek, alapítványoknak, civil szervezeteknek és támogatóknak, akikkel az elmúlt év során együttműködtünk. Kívánunk számukra sikerekben gazdag újévet és bízunk abban, hogy az idei évben hasonló vagy még jobb eredményeket érhetünk el a közös munkánk eredményeként!

Hozzászólások