Felhívás!

Felfüggesztett ügyfélfogadás

Felfüggesztett ügyfélfogadás

Március 17-től, a szükségállapot idejére, a kézdivásárhelyi szociális igazgatóság felfüggeszti az ügyfélfogadást, ez legfőképp érinti az időskori, a szociális és a fogyatékos segély kérvényeket. Az irodának ebben az időszakban nem áll módjában személyesen elvenni ezeket a kéréseket.

Ugyanakkor, március 17-től szünetel a gyermeknevelési pótlékra, a gyermekpénzre és más szociális segélyre irányuló kérvények személyes átvétele is. Az intézkedés kitér a szociális étkezde működésére is, a jogosultak ebben az időszakban becsomagolva kapják meg az ételt, a kantin zárva tart.

 A szociális szolgáltatásokra vonatkozó formanyomtatványokat a www.kezdi.ro honlapon, a Helyi Szociális Igazgatóság felületén érhetik el. Link: https://bit.ly/2vsHqKN

A kitöltött és szükséges dokumentumokat e-mailben várják a spas.targusecuiesc@gmail.com és/vagy a erzsebet.szabo@kezdi.ro címekre. További, felhívják a lakosság figyelmét, hogy minden kérvény, beadvány, petíció, vészhelyzet-bejelentés vagy információkérés telefonos úton lehetséges hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között a 0267.361.974, 114-es belső számon vagy faxon a 0267.361.652-es számon, vagy e-mailben a spas.targusecuiesc@gmail.com címen.

Hozzászólások