Felhívás!

328-an jelentkeztek

Még meg sem kezdődött, máris sikerként könyvelhető el az Ezüst Akadémia kézdivásárhelyi állomása is, hiszen a betervezett 250 személy helyett 328-an jelentkeztek az előadássorozatra. Az Ezüst Akadémia megnyitója február 23-án, csütörtökön 16.30-tól lesz a Vigadó Művelődési Házban, amelyet rögtön az első előadás követ dr. Kádár Annamária Én, mint a saját mesém hőse címmel.

Kézdivásárhely polgármesteri hivatala, látva a csíkszeredai program sikerességét, felkérte a Sapientia Egyetemet, hogy valósítsa meg a programot Kézdivásárhelyen is. Ennek mentén valósul meg a nagy sikerű Ezüst Akadémia Oktatási Program immár Kézdivásárhelyen is. A projekt harmadik partnere a Zöld Nap Egyesület, a rendezvény támogatója a kézdivásárhelyi Pro Sanitate Alapítvány.
A megnyitón Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere köszönti a jelentkezőket, majd dr. Makó Zoltán, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai karának rektora szólal fel, őket követi dr. Szilveszter Szabolcs, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Biomérnöki Tanszékének egyetemi adjunktusa, városi tanácsos, a kézdivásárhelyi Akadémia kezdeményezője.
Fontos kiemelni, hogy az Ezüst Akadémia előadásain való részvétel regisztrációhoz kötött. Felhívjuk azok figyelmét, akik már bejelentkeztek, hogy érkezzenek időben a helyszínre, hogy elvégezhessék a személyes regisztrációt még a megnyitó és az előadás megkezdése előtt. A regisztráció 15.30-tól kezdődik, és mindössze egy személyigazolvány felmutatása szükséges hozzá. Azt is fontos kiemelni, hogy új tagok felvételére sajnos már a helyszínen sincs lehetőség, ezt csak a megadott határidőig (február 16.) tehették meg az érdeklődők.

Hozzászólások