Felhívás!

Toljuk meg!

A sepsiszentgyörgyi Junior Business Club (JBC) egyesület augusztus 9–12. között az Ika vára szomszédságában, a csernátoni Malomkertben kilencedik alkalommal szervezi meg a Workshop nevű gazdasági műhelytábort, tájékoztatta lapunkat Karácsony Zsolt főszervező.

A fiatal vállalkozókat és vállalkozni vágyó ifjakat tömörítő szervezet elnöke szerint az üzleti élet iránt érdeklődő fiatalok inspiráló előadóktól tanulhatnak, hogy szakmai, de akár mindennapi társadalmi életben is feltalálják magukat. Akárcsak az előző években, az idén is frappáns jelmondat köré építik a rendezvényt: „Toljuk meg!”. A gazdasági trendek és vállalkozói élet és üzleti lehetőségek iránt érdeklődő fiatalok számára a gazdasági életben tapasztalt szakemberek tudásuk legjavát adják át.

Ugyanakkor a résztvevők, a szórakozás és a kapcsolatépítés mellett az előadások és a műhelymunkák kapcsán hasznos információkkal és tapasztalatokkal gazdagodhatnak. „A tábor rusztikus környezete lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők kellemes hangulatban fejlődjenek és a jövőre nézve meghatározó kapcsolatokat építsenek” – közölte Karácsony Zsolt, a Workshop főszervezője. A színes programok mellett lazításra is lesz alkalom a csernátoni Malomkert udvarán, ugyanis dézsa, medence, szauna, relax-sarok és tábortűz várja az érdeklődőket. Pár hétig lehetőség van négyfajta, kedvezményes, Early Bird jegyért jelentkezni, hívják fel a figyelmet a gazdasági tábor szervezői. A feltételekről és a regisztrációs díjakról bővebben a www.workshop.juniorbusinessclub.ro weboldalon tájékozódhatnak az érdekeltek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.