Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Már nem Mark Zuckerberg a világ legfiatalabb milliárdosa

Már nem Mark Zuckerberg a világ legfiatalabb milliárdosa Gazdaság

Kylie Jenner amerikai tévésztár lett a világ legfiatalabb, saját erőből dollármilliárdossá vált híressége. A Forbes magazin szerint Jenner három éve létrehozott kozmetikai cégének köszönheti vagyonát.

A 21 éves Jenner a valóságshowjukról híres Kardashian-testvérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kylie Cosmetics online céget 2015-ben alapította.

Hirdetés
Hirdetés

A Forbes szerint Jenner nemcsak a világ legfiatalabb milliárdosa, hanem a legfiatalabb saját erőből milliárdossá vált vállalkozója is. A ranglistán a Forbes különbséget tesz a megörökölt vagyon és a saját erőből elért meggazdagodás között. Eddig ezt a címet Mark Zuckerberg viselte, aki 23 évesen ért el hasonló sikert.

Kylie cégének az eladásokból tavaly 360 millió dolláros (100 milliárd forintos) bevétele származott, úgy hogy közben ő a cég 100 százalékos tulajdonosa. A kozmetikai vállalkozás mellett tévés szerepléseivel is szépen keres. A fiatal nő, akinek Travis Scottól van egy egyéves kislánya, a 2057. a világ leggazdagabb embereit rangsoroló Forbes-listán.

(MTI)

 
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük