Felhívás!

Kihirdette az államfő a rönkfa exportját tíz évre betiltó törvényt

Kihirdette az államfő a rönkfa exportját tíz évre betiltó törvényt Gazdaság

Kihirdette Klaus Iohannis államfő azt a törvényt, amely tíz évre megtiltja a rönkfa exportját az Európai Unión kívüli országokba.

A jogszabály szerint a tiltás 2021. január elsejétől érvényes.

A törvény azt is előírja, hogy az exporttilalom megszegése egytől három évig terjedő börtönbüntetéssel vagy 100 ezer lejes bírsággal büntethető.

A Szociáldemokrata Párt (PSD) törvényhozói által kezdeményezett jogszabály az erdővagyon digitális nyilvántartásának létrehozását is szabályozza.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. május 15., 21:39
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Micsoda veletlen lenne, ha kiderulne, hogy egy PNL- hez kozelallo ceg vasarol fel nagy mennyisegben fat, peldaul Moldovaban vagy Bulgariaban, ahonnan tovabbadja Keletre…

 • User
  Dátum: 2020. május 16., 7:37
  ÉRTÉKELÉS: 3

  A deszka exportjat is ugyanigy be kene tiltani ! Sot minden erdovagast legalabb 20 evre kene betiltani es kotelezni minden erdovago ceget es erdotulajdonost az erdok ujjaultetesere !!!

 • User
  Dátum: 2020. május 16., 21:28
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Itt van a katonaság. A hadseregben vannak parancsnokok és közlegények. Előmenetel felkészüléstől van, hátra menet büntetéstől terhes. Szökni életevszélyes, lopni, csalni, hazudni, csak kemény ráfizetéssel lehet. A könnyítés végett kivették a katonaságot. Most bárki akármit mond, nem tudsz kiigazódni rajta. A sok zöldfülű nem is tudja, mi a katonaság. Persze a sok kékszemű sek ürge ezeken tud uralogni. Eddig már bemértek.