Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Indul a Start-Up Nation 2018 program

Az üzleti szféráért felelős minisztérium közzétette a honlapján a StartUp Nation 2018 programba való jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, köztük van az üzleti terv modellje, mint ahogy a jelentkezési nyilatkozatok is.

A fejenként legtöbb 200.000 lejes vissza nem térítendő támogatás fedezheti az összes várható kiadást, ami a pályázatban szerepel – hívja fel a figyelmet közleményében a szaktárca. A jelentkezés online történik. A hivatalos tájékoztatás szerint a pályázatokat egy átlátható kritériumrendszer alapján pontozzák, valós időben.

Hirdetés
Hirdetés

A minimális pontszám a pozitív elbírálás esélyéhez 50 pont a lehetséges 100-ból. Az applikáció 30 napig lesz elérhető. A Start-Up Nation 2018 program haszonélvezői 2017. január 30-a után alapított cégek lehetnek, amelyek a termelés, a szolgáltatások, a kereskedelem vagy a kreatív iparágak terén tevékenykednek. A részvételhez ezeknek a vállalkozásoknak legalább egy teljes munkaidős állást kell létrehozniuk meghatározatlan időre, és a projekt megvalósulása után még legalább két évig ezt fenn kell tartaniuk.

(Mediafax)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük