Felhívás!

Bátor ötletek, izgalmas megoldások

Bátor ötletek, izgalmas megoldások Gazdaság

Erdély Pitch címmel hirdetett versenyt az OTP Bank, amelynek célja, hogy négy szakma képviselőiből álló csapatok értékes ötleteikkel segítsenek településük kis- és közepes vállalkozásainak vagy önkormányzatainak, és helyileg releváns projekteket támogassanak civil szervezeteken keresztül.

 

Farkas Csilla, a bank kommunikációs szakembere lapunknak elmondta: ötfős csapatok jelentkezését várják, melyekben kell lennie közgazdásznak, marketingesnek, programozónak és reklámgrafikusnak, de bármelyik szakmának lehet két képviselője a csapatban, és nem szükséges szakmai diploma, mindössze érteni kell az adott területhez. Egy szabadon választott, magyarok által lakott település képviseletében jelentkező csapatoknak, három fordulóban kell olyan feladatokat megoldani, melyekkel kis- és középvállalkozók vagy önkormányzatok munkáját segíthetik.

Az első alkalommal megszervezett Erdély Pitch verseny első két fordulója online zajlik, egy szöveges megoldást és egy legtöbb 3 perces, összefoglaló videót kell beküldeni. A döntőben a csapatok a bukaresti OK Center-ben, szakmai zsűri előtt mutatják majd be a pályamunkájukat. A bírálóbizottság az eredetiséget, a stratégiai átgondoltságot és a részletek iránti érzékenységet értékeli.

Farkas Csilla szerint kecsegtető a verseny fődíja, hiszen a győztes csapatot 5000 euróval jutalmazzák, emellett egy általuk kiválasztott civil szervezet további 3000 eurót kap a projekt kivitelezésére. Az Erdély Pitch nevű versenyre október 22-ig lehet regisztrálni az erdelypitch.transindex.ro honlapon. Az első forduló feladatát már másnap megkapják, majd a november 25-i bemutatóig 4–7 nap áll rendelkezésükre az egyes feladatok megoldására, az eredményhirdetés november végén lesz. Farkas Csilla szerint a pénzbeli díjak mellett az OTP Bank hosszútávú szakmai együttműködési lehetőséget keres a legjobban szereplő csapatokkal.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.