Több ezren grilleznének egy nő háza előtt

Több ezren grilleznének egy nő háza előtt Életmód

Nem tud kimenni a kertbe a vegán nő a szagok miatt, most cseles bosszút forral a szomszédság.

A vegán Cilla Carden a napokban azzal került be a hírekbe, hogy beperelte szomszédjait, mivel azok gyakran sütnek a kertben húst és halat, ám a szagot az ő ingatlanán is lehet érezni. Az ausztrál nő – arra hivatkozva, hogy a szagok jelentősek rontják az életminőségét – a legfelsőbb bíróságig vitte az ügyet, ahol elutasították a keresetét.

A nő korábban azt nyilatkozta, hogy nem tud kikapcsolódni a kertjében, nem tud kimenni oda, sőt, aludni sem tud, hiszen érzi a hal és a hús szagát. A nő továbbá a cigarettafüst, a visszatükröződő fények, a betonon húzott műanyag székek hangja, és a kosárlabdázó gyerekek miatt is feljelentette már szomszédjait.

Most több mint négyezren jelezték részvételüket azon a Facebook-eseményen, ahol a nő háza elé gyűlnének egy nagy közös grillezésre – írja az Irish Post. “Ne hagyjuk Cillának, hogy tönkretegyen egy ilyen szép ausztrál hagyományt, csatlakozz te is egy nagy, közösségi barbecue-zásra, és segíts Cillának, hogy jusson neki is egy kis sertéshús” – áll a leírásban.

(hvg)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 6., 7:05
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Ugyanúgy “szipogatjuk a finom szagot”az alattunk működő étterem légkondijának hála,hallgatjuk hajnalban a járólapon csúsztatott széklábak zenéjét,mely csak hab a tortán,az ezt megelőző hétvégi bulik zenebonájához képest….Előrejelzés:a hét végére 3 eseményt jeleztek…Na,és ne beszéljünk a felügyelet nélkül hagyott kiskorúak éjféli randalírozásáról a teraszon….