Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyilvánosan tanította móresre a kislányait – imádja a net

Nyilvánosan tanította móresre a kislányait – imádja a net Életmód

Minden szülő ismeri azt az érzést, amikor randalírozó gyerekei láttán mintha a teljes felnőtt társadalom ítélkezve tekintene rá. Az angliai Ilkestonban élő Louise Palai innovatív módszert talált ki rendetlenkedő kislányai megfegyelmezésére.

Hirdetés
Hirdetés

Amikor a lányok, a hatéves Alisa és a hétéves Ebony visítva rohangáltak a helyi Tescóban, a 36 éves anya törökülésben a földre ültette őket a zöldségpult előtt, és addig kellett ott maradniuk, amíg meg nem nyugodtak.

„Legközelebb tudni fogják, hogy nem szabad rendetlenkedni, mert mindenki őket nézi. Nem érdekel, hány évesek a lányaim, meg kell tanulniuk, hogy kell viselkedni emberek között” – mondta Louise.

A kommentelők imádták a nő módszerét, szerintük egyöntetűen sokkal jobb, mint ha az ideges anyuka ordítozni kezdene a gyerekével, fizikai erőszakot alkalmazna ellene, vagy valami abszurd dologgal fenyegetőzne.

(Mirror)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 4., 14:29
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Aha, de egy hisztiző kislány nem biztos, hogy ilyen egyszerűen csak leül a földre törökülésbe. Ha ezt szó nélkül megcsinálta, azt jelenti. hogy annyira hallgat az anyukára, hogy nem is lett volna szükség erre a fenyítési módszerre …