Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Igazi álommeló: évi 24 ezer fontot kereshet lustálkodással

Igazi álommeló: évi 24 ezer fontot kereshet lustálkodással Életmód

Egy brit matracgyártócég évente 24 ezer fontot (140 ezer lejt) kínál annak a munkatársnak, aki a szerződés időtartamában teszteli az alvóalkalmatosságait. Az állásajánlat nagyon kecsegtető, de mindezért a vállalat elvárja, hogy heti 37,5 órát töltsünk ágyban Netflix nézéssel és pihenéssel kombinálva.

Hirdetés
Hirdetés

„Rendkívül izgatottak vagyunk az állással kapcsolatban, hiszen ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Kitűnő értékeléseket kapunk a meglévő vevőinktől és szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon, ennek a stratégiának a része az új matrac-tesztelő felvétele, akivel szorosan együtt fogunk működni a legjobb alvásélmény eléréséért” – nyilatkozta a Wales Online-nak a márka marketingmenedzsere.

Az állás betöltésének feltételei is vannak: a jelentkezőnek legalább 18 évesnek kell lennie és rendelkeznie kell egyesült királyságbeli lakcímmel. A teszteléshez biztosítania kell egy nyugodt környezetet, valamint a jó írás és beszédkészség sem hátrány, mivel rendszeres értékeléseket kell majd írnia a heti váltásban érkező matracokról.

A cég a szállításban természetesen segít, házhoz viszi minden héten az új tesztelésre váró matracot, ezután már csak az a dolga a szerencsés kiválasztottnak, hogy pihenjen, élvezze a Netflix műsorait és leírja tapasztalatait az adott matracról, mindezt egy éven keresztül, 140 ezer lejért.

(MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük