Felhívás!

Egyedi pólót rendelnél? Megmutatjuk, hol tedd!

Egyedi pólót rendelnél? Megmutatjuk, hol tedd! Életmód

Közeleg a leánybúcsú, és kellene egy egyedi egyenpóló? Esetleg a kedveseddel viselnétek valami különlegeset, ami mégis párosan mutat jól? Nem kell tovább kutatni, mert mi megtaláltuk a tökéletes helyet!

Lepd meg magad az emlékeiddel!

Az egyedi fényképes póló elkészítéséhez nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a képet, amit bármikor szívesen visenél. Ez lehet egy saját fénykép, de akár egy kedvenc állat, banda, film vagy bármilyen egyéb kép, amit viszont szeretnél látni a pólódon. Ha több ilyen van, akkor inkább javasoljuk a digitális fotókidolgozást, abban is verhetetlen a Sooters.hu csapata. Vegyük sorra, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre egyedi póló készítésekor. 

Rendelhetsz női és férfi fényképes pólót S-es mérettől egészen XXL méretig. Különböző színekben is elérhető, attól függően, hogy számodra mi az ideális. Különböző grafikákat, feliratokat is használhatsz. Lánybúcsú esetén érdemesebb inkább az egyedi, céges munkaruha fület választani, mivel ott mennyiségi kedvezményt érhetsz el. Vagyis az általad tervezett mintát kiváló minőségű, 100 százalékban pamut anyagú pólókra nyomják. Kényelmes viselet, így akár a buli után a későbbiekben is tökéletesen hordható.

Gyerekméret is elérhető!

Kisgyermekedet is meglepheted egy egyedi pólóval, amin a személyes kedvence szerepel, legyen szó mesehősről, kedvenc fotóról vagy bármiről, amit szeret. Ez az egyik legnépszerűbb ajándék, ha igazán személyre szabottat keresel, ezzel tuti sikerül mosolyt csalni a kis arcára. Nem mellesleg nem tömegcikk, így ha közösségbe jár, biztosan senki másnak nem lesz hasonló pólója. Arról nem is beszélve, hogy sokkal hasznosabb, mint egy századik játék a boltból. Mivel a pólók teljes mértékben uniszexek, teljesen mindegy, hogy kisfiúnak vagy éppen kislánynak választod, a gyermek nemében és egyéniségében csak a minta játszik közre.

Ugyanígy készíttethetsz akár design pólót is, főleg, ha nincs igazán egyedi ötleted, de már unod a sablonos, bárhol kapható egyenpólókat. Ez tuti nem jön szembe veled az utcán. Ezek az egyedi, vicces képet, feliratot vagy mintát ábrázoló pólók meglehetősen ritkák.

Éljen a sport!

Hogy ne csak ennyiből álljon a lista, a Sooter.hu csapata kisebb sportcsapatok mezeinek az elkészítését is vállalja, sportágtól függetlenül. Sőt, ha nem olyan felsőre lenne szükségetek, amilyen náluk megtalálható, akkor az egyedileg bevitt mezekre is elkészítik a kért mintát. Ilyenkor nem kell mást tenned, mint bevinni a budapesti telephelyre, a 1092 Budapest, Ferenc körút 2. szám alá.

Ahogy említettük, ajándéknak is kitűnő választás.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.