Felhívás!

Egy vagyont kereshet, aki vállalja, hogy vegán lesz pár hónapra

Egy vagyont kereshet, aki vállalja, hogy vegán lesz pár hónapra Életmód

Biztosan vannak olyanok, akiket semmivel sem lehet meggyőzni arról, hogy mondjanak le a húsevésről, illetve minden állati eredetű ételről, és próbálják ki – legalább egy kis időre –, hogy milyen a növényi alapú étrend. De biztosan vannak olyanok, akik egy komolyabb összegért talán igent mondanának arra, hogy vegánok legyenek. Őket célozta meg egy vegán ételeket kínáló cég, a Vibrant Vegan.

Állításuk szerint időarányosan 50 ezer font (kb. 20 millió forint) fizetést ajánlanak annak, aki vállalja, hogy három hónapig nem eszik semmilyen állati eredetű terméket, írja az Unilad. Az illetőnek persze ételre sem kell majd költeni, azt ők biztosítják, és természetesen rendelkezésre áll majd a dietetikus és egy séf is, hogy könnyebben menjen az átállás.

Ha pedig sikerül teljesíteni a küldetést, sőt, 2021 végéig lemond a húsokról, tejtermékekről és egyebekről, az továbbra is számíthat arra, hogy (egy bizonyos összeghatárig persze) ellátják majd mindenféle vegán finomsággal. 

Persze nincs minden „ingyen”, akit a jelentkezők közül kiválasztanak, ételnaplót kell vezetnie, és természetesen a közösségi oldalakra is posztolnia kell a kalandjairól.

(nlc.)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. január 11., 9:26
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Benne lennék, mivel napi szinten eszem húst. Ha nem úgy érzem nem laktam jól. Tejről le tudok mindani mert tejérzékeny vagyok. Hol is lehet erre pályázni? 😉😊

 • User
  Dátum: 2021. január 12., 11:31
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Bicsérdistáknak hívták az 1920-30-as években , Bicsérdy Béla 1872- ben született banktisztviselő tőbb mint 100 000 kővetőjét aki ezzel messze megelőzte az angol okostojásokat . Állati eredetű élelmet , csak tojást és nyers tejet fogyasztott . Vegetáriánus eredetűt is csak nyersen . Messíánus elveket vallott , legtőbben dilisnek tartották ,nem alap nélkül ,mert szifiliszben szenvedett . Azt állította hogy 1000 évig is lehet élni az általa kidolgozott életvitelt kővetve . Őrők rejtély marad ,hogy hány évet ért volna meg ,ha bele nem hal a háborúban szerzett sebeibe . Tény ,hogy hívei kőzűl sokan értek meg magas kort .Főleg Erdélyben voltak kővetői , Fogarason élt , rengeteg előadást tartott Erdélyszerte . Még Babits ,Kosztolányi ,Kodály és Bartók is hallgatták előadását .

  • User
   Dátum: 2021. január 12., 18:00
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Hogyan lehet összehasonlítani az 1920-as évek zöldseheit,gyümölcsit a mostaniakkal? A kis gazdaságokban ,sőt a nagy gazdaságokban nem nagyon volt ennyi ártalmas vegyszer…a szőlőt példaul bordói lével /rézgálic alapú/permetezték ,amit most pár grammos tasakokban kb 5-6 lejért árúlják mint bió- vegyszer.
   Kezelik a vetőmagot ,palántát,gyökerét,termését…aztán betakarítás után tartósítják ,gázosítják ,hogy ne csírázzon és rohadjon.Egy kertész mondta egyszer a legnagyobb átverés a biozöldség és gyümölcs…az csak kevesebb vegyianyagot kap ,mert a Föld levegője 30%-a szennyezett .Csaknorris meg Csakgréta eszik bio-banánt.

   • User
    Dátum: 2021. január 13., 21:32
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Na jó, ha nem tetszik pontosítok : Nagy Britanniában. Sajnos most már EU-n kívül, iígy erről le fognak maradni.

    Egyébként tessék használni is az internetet, arra is használható, hogy információkat keressünk. Ne csak várjuk az infót, azt fogyasszuk ami szembejön velünk, hanem keressünk, legyünk felfedezők. Rögtön egy új világ tárul majd elénk. Kulcsszó:Vibrant Vegan.