Felhívás!

Vetélkedő és kiállítás

Vetélkedő és kiállítás Cseperedő

Idén október 22-én a sepsiszentgyörgyi Csipike Napköziotthonban tökfaragó vetélkedőn való részvételre hívtuk meg óvodánk gyermekeit és azok szüleit. A benevező családok egyedi tök alkotásokat, töklámpásokat készítettek, amelyek kiállításra kerültek az óvoda udvarán.

A szülők és gyermekeik által faragott házikók, királyok, autók, bagolyok, Mickey egér őszi színvilága, kreatív formavilága csodálatos, varázslatos hangulatot varázsolt óvodánk kis udvarára. Az érdeklődés várakozáson fölüli volt: szülők és nagyszülők gyermekeikkel, unokáikkal látogattak el rendezvényünkre és tekintették meg a tök-csodákat.

A családok felé intézett felhívással, a kissé feledésbe merült régi idők töklámpás-világát igyekeztünk feleleveníteni, valamint a szülők és a gyermekek közös együttmunkálkodásában rejlő örömet és kreativitást hangsúlyozni. A több, mint 140 faragott tök-alkotót részvételi oklevéllel díjaztuk, a kiállításon megjelenő kíváncsiskodókat sütőtök falatokkal kínáltuk. A gyermekek érdeklődését fokozta, hogy a kiállított tárgyak között saját alkotásaik felkutatására indulhattak.

Köszönjük a Csipike Napköziotthon szülőközösségének, hogy kreativitásukkal, lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal felöltöztették óvodánk udvarát és felejthetetlenné tették számunkra és gyermekeik számára az óvodai élet egyik mozzanatát.

Nagy Erzsébet, óvodavezető, Csipike Napköziotthon

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.