Felhívás!

Változatos programok a kicsiknek

Változatos programok a kicsiknek Cseperedő

A Szent György Napok szervezői a gyerekeket is színvonalas előadásokkal várják. A kulturális héten három társulat öt produkciót összesen kilenc alkalommal mutat be.

A sort április 23-án és 24-én a Cimborák Bábszínház nyitja a Ha Szent György lehetnék… című bábjátékkal, Vajda Zsuzsanna rendezésében, hat évnél idősebb gyerekeknek. Az előadás 18 órakor kezdődik.

Április 25-én 11 órától ugyancsak a Cimborák Bábszínház produkciója tekinthető meg, a Feketeország. Ajánlott életkor: 5+. Tizenkilenc órától az Andrei Mureșanu Színházban (az összes többi bábelőadásnak a Cimborák Bábszínház ad otthont) Fabók Mancsi Bábszínháza Mikszáth Kálmán: A fekete kakas című művét adja elő, amelyet kedden, szintén este héttől, ugyanott megismételnek.

Kedden a pécsi MárkusZínház 11 és 17 órától az Egyszer voltam című darabot mutatja be, Vajda Zsuzsanna rendezésében, amelyet egyéves kor fölött bárki megnézhet. Szerdán 18 órától a MárkusZínház a Grand Hotel  című produkcióval jelentkezik. Alsó korhatár 16 év. Az előadást csütörtökön 17 óra 30 perckor megismétlik.

A bábszínházi belépők 10 lejbe kerülnek, és Csüdöm Eszternél (telefon 0755 335 400) lehet előjegyezni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.