Felhívás!

Röviden

Aranykulcs mesetábor

A jövő héten kezdődik az idei nyár utolsó Aranykulcs mesetábora 6–12 éves királylányoknak, királyfiaknak. A nappali tábort Sepsiszentgyörgyön, augusztus 9–13. között szervezik meg. A foglalkozások hétfőtől-péntekig 8–17 óra között zajlanak.

A Tipe Tupa Egyesület által szervezett mesetábor lehetőséget kínál a szabadidő hasznos és minőségi eltöltésére népmesékkel, kézműves foglalkozásokkal, mozgással, kalandozással. A programot az egyesület vezetője, Szabó Enikő Metamorphoses meseterapeuta dolgozta ki. Naponta egy népmese élőszavas meghallgatásával kezdődnek a foglalkozások, népdalokkal és népi játékokkal, tánccal, mondókázással folytatódnak, majd különböző technikákkal olyan rajzokat, festményeket, használati tárgyakat, játékokat, bábokat, agyagfigurákat készítenek közösen, melyek megvalósításában a gyermekek örömüket lelik, és a későbbiekben egyedül is bármikor könnyen elkészíthetik őket. Az Aranykulcs tábort a gyerekek alkotásaiból álló kiállítás és egy közös mesemondás zárja. Az ünnepségre a szülőket is meghívják.

Egyházi vakációs foglalkozások

Két tábort is szerveznek ebben a hónapban Sepsiszentgyörgyön az egyházak. A Krisztus király templomban augusztus 9–15. között, míg a központi Szent József-plébánián augusztus 16–21. között lesz gyerektábor. A foglalkozásokra óvodásokat és kisiskolásokat várnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.