Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajzpályázat gyerekeknek

A Vásárhelyi Forgatag csapata Milyen a te Forgatagod? címmel rajzpályázatot hirdet óvodások, elemi és gimnazista diákok számára. Nosztalgiázni és kreatívkodni hívják a gyermekeket. Arra kérik őket, hogy rajzolják le legemlékezetesebb élményüket a Vásárhelyi Forgataggal kapcsolatban.

„Biztosan színeztél, gyurmáztál, egészségforgatagoztál vagy éppen táncoltál már valamelyik Forgatagon. Egy jelenetet, egy élményt rajzolj le nekünk. A rajz készülhet bármivel, amit szeretsz: ceruza, toll, vízfesték, zsírkréta… Idén belakjuk a várost, és szeretnénk a beérkezett munkákat a marosvásárhelyieknek megmutatni” –olvasható a felhívásban.

Hirdetés
Hirdetés

Egy gyerek több munkát is beküldhet, a pályaműveket három korcsoportba sorolva fogja osztályozni egy vásárhelyi képzőművészekből álló zsűri.

A rajzok hátoldalára rá kell írni a készítő nevét, életkorát, oktatási intézményének nevét, valamint a szülő/gondviselő/pályázó elérhetőségeit (telefonszám, e-mail-cím), amelyen keresztül értesíthetik a nyerteseket.
Az elkészített alkotásokat szeptember 7-ig várják a következő címre: Bucsecs (Bucegi) utca 14. szám, Marosvásárhely, irányítószám: 540495, Maros megye.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük