Felhívás!

Mikulás-hét a Helen Doronban-iskolában

Az elmúlt héten rendhagyó találkozók sorozata zajlott a kézdivásárhelyi Helen Doron Angol Nyelviskolában. A Mikulás-hét keretén belül többek között az adventi ünnepkörről, a Mikulásról és a rénszarvasairól is szó esett.

A Helen Doron-nyelviskola vezetője, Papp Gyöngyike elmondta, hogy a Mikulás minden gyereknek elküldte az ajándékát. A kicsik boldogan, kíváncsiságtól vezérelve kukkantottak bele a zsákba, majd ki-ki megkapta az ajándékcsomagját. Hasonló öröm volt felfedezhető azoknak a felnőtteknek az arcán is, akik több mint egy éve részesei a nagy csapatnak. Az ő tevékenységük is rendhagyó volt, hiszen Mikulás-sapkában, adventi koszorú mellett, angol dallamokkal kezdődött a tevékenységük, és a Mikulás őket is meglepte egy kis figyelmességgel.

A gyerekek heti rendszerességgel járnak a nyelviskolába, ahol az angol nyelvet gyakorolják kiscsoportos tevékenységek keretén belül, nagyon sok hasznos hétköznapi szót, kifejezést sajátítanak el. A Helen Doron-program játékosan, kiscsoportos tevékenységek keretén belül szeretteti meg a gyerekekkel az idegen nyelvet, kisiskolásoknál segít az iskolai program megértésében is.

A karácsonyi pihenő után újult erővel folytatják 2020-ban is a tevékenységeket. Január-február folyamán lehet csatlakozni a 2 éves korosztályú csoporthoz, új óvodás és kisiskolás csoportok indulnak. Azok a fiatalok, felnőttek, akik otthonról szeretnének angolul tanulni tanári segítséggel, vegyék a bátorságot és keressék meg a Helen Doron Angol Nyelviskolát, hisz erre is van megoldás, ugyanis nemrég elindult az online nyelvoktatás is.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.