Felhívás!

Mérlegeljek, vagy hagyjam rátok?

Tűrhetetlen ez a helyzet! Nem szeretek langyos vízben evezni, nincs benne semmi kihívás! Még meddig várjuk, hogy letisztuljanak a dolgok, míg elevezünk az igazság mellett, addig csak a langyos pocsolya élvezete marad nekünk. Nem szeretek tétlenül ülni.

Mindig akad valami, amin bütykölök, alakítok. Az életem egy örök mozgás, dinamika, alkotás. Igen, igényes vagyok minden téren. No, de mégis, ha rád nézek, szeretném, ha te is követnél, meghallgatnál, csodálnál, hogy erőt kapjak tőled, és hitet a további kihívások leküzdéséhez.

Persze, hogy szeretem az életet, csak sokszor olyan gyorsan szaladok, hogy nem tudok mindenre odafigyelni, de azért rád mindig van egy kis időm, ha te is úgy akarod! Még mit nem, hogy eltérjek az elképzeléseimtől, ahhoz sokat kell győzködj, mert nehezen adom fel az álmaim, sőt mondhatni, soha nem adom fel, még akkor sem, ha te úgy gondolod, a látszat csal.

Az igazság relatív, az élet meg olyan, amilyennek éljük, mert csakis tőlünk függ, hogy boldogok leszünk benne vagy boldogtalanok. A mozgatórugó te vagy, így arra biztatlak, hogy tegyél pontot az i betűre, és haladj tovább az utadon, ha túl sok fájdalom és csalódás vesz körül. De veled sokkal szebb az élet, te inspirálsz, pedig manó vagy mellettem, de mégis szükségem van rám, mert egyedi ötletekkel töltődök fel a közeledben. Ne mérlegelj, gondolkodj, ne hezitálj, cselekedj, ne halasztgass, légy tettre kész, mert a langyos vízben nem jó tartózkodni. Megszokod és elázol, már nem fogod akarni az élet apró örömeit, már nem fog senki inspirálni, langyos leszel és kocsonyás, mint a friss aludttej. Ébresztő, én a tettek mezejére szeretnélek vinni, de ahhoz te is kellesz!

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.