Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Lehet pályázni, szavazni!

Lehet pályázni, szavazni! Cseperedő

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke kreativitási versenyt szervezett középiskolás diákok számára három kategóriában, „A fák azért fontosak, hogy az ember megmentse a lelkét” témában. Pályázni április 23-ig lehet.

Hirdetés
Hirdetés

A vizuális (kísérleti grafika, alkalmazott grafika), audiovizuális (mozgó grafika, animáció, videó , videoklip, improvizáció és alternatív művészet), valamint a zene kategóriában beérkezett alkotásokra a közönség is szavazhat. Az intézmény Facebook-oldalára folyamatosan töltik fel a beérkezett és előzsűrizett pályamunkákat, köztük háromszéki diákok alkotásait is. Szavazni április 27-ig lehet, eredményhirdetésre 30-án kerül sor.

Közönségdíjban a legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás részesül, jelentkezési kategóriától függetlenül. Ennek értéke ezer lej.

A szakmai díjak odaítéléséről a zsűri dönt. A kategória első helyezettje 1000, a második 500 lejes jutalomban részesül. Emellett különdíjakat és dicséreteket is kiosztanak. A díjak átadására a verseny zárórendezvényén kerül sor a Partiumi Keresztény Egyetemen április 30-án, amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.