Felhívás!

Lehet jelentkezni!

A Tipe Tupa Egyesület meghirdeti a Holnemvolt elnevezésű meseíró– és rajzpályázatát. Az idei év témája: Mátyás király.

A meseírók négy korcsoportban indulhatnak (7-9, 10-13, 14-18 és 19-99 év), pályázni itthoni és határon túli településekről is lehet. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat. „Bizonyára mindannyian ismeritek a Mátyás királyról szóló magyar népmeséket, de arról, hogy miként és hogyan, főként mit láthatnánk, ha 2018-ból időutazóként betoppanhatnánk Mátyás király udvarába, nektek kellene egy csodálatos mesét írnotok, melynek címe: Egy székely Mátyás király udvarában”, írják felhívásukban a szervezők. Az I., II., III. helyezés és a különdíjak megítélése korcsoportonként zajlik, a díjazásra a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál ideje alatt, szeptember 24–30. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön. A pályázatok beküldési határideje: június 30.
A rajzpályázatra Kovászna megyei óvodások és iskolások (0–IV., V–VIII. IX–XII. osztályosok), valamint felnőttek jelentkezhetnek. A pályamű elkészítéséhez bármilyen technika használható. A szervezők A4-es papírra készült rajzokat, festményeket és grafikai alkotásokat várnak. A díjazásra gyereknapon kerül sor Sepsiszentgyörgyön. A legsikeresebb rajzokat a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztiválon állítják ki.
A pályamunkákat postai úton, a Sepsiszentgyörgy, Gödri Ferenc 19/5/C/6, 520023 címre, valamint elektronikus úton az guzmi77@yahoo.com vagy a botherzsebetzsike@yahoo.com e-mail-címekre kell eljuttatni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.