Hirdetés
Hirdetés

Kuckózzunk be Skorpió-csillagjegy módjára

Nem mind arany, ami fénylik, vallja az, aki a látszat háta mögé is be tud nézni. Ez a Skorpió szülöttre a legjellemzőbb kijelentés. Ő egy díva, akit soha nem tudunk kiismerni, de közel férkőzni sem tudunk hozzá, csak ha engedi.

A legmisztikusabb és legmélyebb érzelmekkel rendelkező csillagjegy egyike. Szeret élni, és szeret kutakodni minden és mindenki után. Külleme varázslatos, észjárása kifürkészhetetlen, reakciója érzelmektől túlfűtött, megjelenése elbűvölő.

Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutat a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. Náluk nem lehet tudni, hogy mi a következő lépés. Ha hallgatnak, akkor nagy baj van, ha jó kedvük van, akkor vigasztalásra szorulnak, ha sírnak, akkor épp egy korszakalkotó tervet valósítanak meg. Náluk az érzelem diktálja az iramot. Ha érzelmileg rendben vannak, akkor bármire képesek. A fő erényük egyike a feltétel nélküli szeretet. Vagy szeretnek, vagy gyűlölnek. Ez így rendben van. De ugyanazt a személyt tudják egyszerre szeretni is és gyűlölni is, így velük élni egy életre szóló kaland.

Ne légy kétszínű egy Skorpióval, tedd azt, amit érzel, gondolsz, ha azt akarod, hogy megkedveljen. Nem színlel, nem játszik, ő a spontaneitás embere. Ha tévedtél vele szemben, csak akkor bocsájt meg, ha semmi hátsó szándék nem vezérelt. Másképp beléd szúrja mérges fullánkját. Nagyon tud pörögni fizikailag, szellemileg egyaránt. Míg te lépésekben haladsz a célod felé, ő egykettőre odasiklik. Persze, ha valamit nem akar, csak tekeredik, csavarodik és elhiteti veled, hogy feleslegesen aggódsz, mert ő nem fog egy tapodtat se előrébb menni ebben a témában.

Szeretik az egyenes és őszinte beszédet. A Skorpiók majdnem minden tevékenységben benne vannak, szóval nem jelenthet problémát találni valami elfoglaltságot. Kiszámíthatatlanok, és képesek megváltoztatni a dolgok menetét a kellős közepén, szóval mosolyogva fogadd ezeket az utolsó perces változásokat és próbálj ki valami újat. Nem ücsörögnek, nem ácsorognak, csak fényezik csodálatra méltó bőrüket, hogy amikor levedlik, tudják, ez egy Skorpióé volt.

Csákány Zsuzsanna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások